Samen-Mediation, gespecialiseerd in mediation bij scheiding, echtscheiding en omgang, is sinds 2002 actief in Groningen en sinds 2012 ook in de gemeente Winsum. U kunt ook terecht voor relatiecoaching, ouderschapscoaching, voor bemiddeling in familieconflicten en met individuele vragen. Cliënten komen bij Samen-Mediation terecht via doorverwijzing door het Juridisch Loket, de Rechtbank, advocaten, artsen, relatiecoaches, maatschappelijk werk, mond op mond-reclame of via het kwaliteitsregister van de Mediatorsfederatie Nederland of de mfam, de Nederlandse vereniging van familiemediators.

Cliënten voelen zich tot de werkwijze aangetrokken door het informele karakter en de aandacht die er in het proces is voor behoud/herstel van de communicatie tussen gesprekspartners. De expertise van Samen-Mediation is ondersteuning in de verbetering van de communicatie tussen scheidende partners en de begeleiding van emotionele processen bij scheiding en conflicten.

Op dit keerpunt in uw leven is het van belang dat u zelf in persoonlijk contact vaststelt of u bij Samen-Mediation de passende omgeving en ondersteuning vindt bij uw scheiding, relatie-/communicatieproblemen of bij de bezinning op uw toekomst.